• Contribtuitie

  Achilles is een vereniging. We huren zalen en velden, onderhouden de kantine, betalen trainers, verzekeringen, belastingen enzovoorts. Dat doen we met elkaar. Om dit te kunnen bekostigen betaalt u contributie. Die contributie betaalt u maandelijks. 

  We vragen u het bedrag elke maand zelf over te maken. Het meest handige is een automatische bankoverboeking. Wij doen geen automatische incasso. 

  Jaarlijks stellen we de nieuwe contributie vast. Hieronder staan maand-bedragen voor het seizoen 2021-2022. (vanaf 1-10-2020)

  Ben je spelend lid? Dan is de contributie gebaseerd op het team waarin je bent ingedeeld. (bijvoorbeeld: je speelt bij de C jeugd terwijl je 16 bent, je betaalt dan de contributie voor de C jeugd). Ben je trainend lid, dan betaal je op basis van je leeftijd. Meer informatie over de leeftijdsindeling lees je hier

 • Per maand Trainend lid Spelend lid
  Jeugd lid E en F € 10.- € 16.-
  Jeugd lid C en D € 12.- € 18.-
  Jeugd lid A en B € 14.- € 24.-
  Handbal Fit (senior) en Jongens/heren en overige Senioren € 16.- € 28.-
  Midweek en G-Team € 21.50 € 21.50
 • Stichting Leergeld.

  Indien u ouder of verzorger bent van een schoolgaand kind tot 18 jaar, dat vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kan doen met zijn/haar leeftijdgenootjes, en uw gezinsinkomen aantoonbaar lager ligt dan 120% van het sociaal minimum, dan kan Leergeld wellicht iets voor uw kind betekenen.

  Lees er meer over op de website van Stichting Leergeld.