• Regels zijn soms handig

  Handbal is FUN ! Bij Achilles blijven we je verrassen met nieuwe leuke oefeningen en spelvormen. Bij Achilles zijn we FAN van elkaar. Er is ruimte om jezelf te zijn. We steunen elkaar, in het veld, én daarbuiten. Bij Achilles kun je FIT worden én blijven. Handbal is een teamsport. Je haalt plezier uit de sport én het team. Dat is geven en nemen. Om de sfeer optimaal te houden zijn er regels.  

 • Handbal Gorinchem Achilles heeft een vertrouwenspersoon binnen haar gelederen. 

  Bij Achilles moet u met plezier kunnen handballen. Toch kunnen er ook bij onze vereniging situaties voordoen die jij als niet prettig ervaart. Dit kan te maken hebben met ongewenst gedrag van een ander in de vorm van agressie, sexuele intimidatie, discriminatie of pesten. Soms kan je dit bespreken met je trainer, soms kan dit toch te moeilijk zijn. Het kan ook lastig zijn als degene waarvan jij ongewenst gedrag ervaart een leider of ouder is.

  Dan is het belangrijk dat jij terecht kunt bij een persoon die ‘buiten de leiding’ staat en die ‘geheimhoudingsplicht’ heeft.

  Het bestuur heeft daarom een vertrouwenspersoon aangesteld waarmee jij vertrouwelijk kunt praten. Heb je vragen, problemen of klachten waar je nergens mee terecht kunt en weet je niet wat je er mee aan moet? Word je gepest of heb je te maken met ongewenst gedrag?

  Neem dan contact op met onze vertrouwenspersoon:

  Yvonne van der Lee +31 6 47016919

  Downloaden Reglement vertrouwenspersoon

 • Foto’s of ander beeldmateriaal nemen is steeds normaler. Als je niet wil dat jouw foto's op onze website, facebookpagina of andere media terecht komen, laat het dan weten aan ons Communicatie Team (zie commissies) Dit team houdt dit dan in de gaten. Mocht er onverhoopt toch een foto geplaatst worden waar u het niet mee eens bent, dan zullen we deze op eerste verzoek verwijderen

  Download reglement beeldmateriaal

 • Als vereniging waar we oog hebben voor elkaar, we elkaars FAN zijn, is het goed te weten dat wij zorgvuldig omgaan met de gegevens die u met ons deelt.

  Download privacyreglement

 • Roken, alcohol en drugs

  Fit worden en blijven is voor de meeste mensen dé reden om te sporten. Werken aan gezondheid en conditie blijkt een dominante drijfveer. Het is dan ook vanzelfsprekend dat we als vereniging zorgen voor een gezonde sport omgeving. Daarom hanteren wij richtlijnen rondom roken en drinken.

  Roken 

  Roken is op het hele terrein niet toegestaan. 

  Alcohol gebruik

  Onze vereniging ondersteunt BOB. Alchohol en sport gaan niet samen. Tijdens jeugdactiviteiten zal er nooit alcohol geschonken worden. Ook tijdens andere toernooien geldt dat alcolhol en sport niet samen gaan. Dus moet je handballen, dan schenken we niet. Ook onder de 18 jaar schenken we geen alcohol Nix18.nl

  De kanjers die bardiensten draaien zijn in het bezit van IVA. Instructie Verantwoord Alcohol Schenken.

  Drugs

  Drugsbezit en drugsgebruik is ten strengste verboden

   

 • Bij Achilles koopt u uw eigen tenue. Normaal gesproken gaat een tenue 2 of 3 jaar mee. Vanuit het bestuur zal initiatief worden genomen indien een nieuwe serie van toepassing wordt. In de webshop vindt u het actuele aanbod.

  Download kledingreglement

 • Verklaring Omtrent Gedrag

  Achilles vindt het belangerijk dat u zelf, of uw kinderen zich veilig voelen bij onze club. We zorgen voor een open transparante organisatie. We staan open voor uw vragen en suggesties. Ook vragen we van bestuursleden, trainers, vertrouwenspersoon en coaches een Verklaring omtrent gedrag. We actualiseren die elke 3 jaar. De laatste keer gebeurde dat in 2021