• Visie 2021

  Achilles wil zich graag gaan vestigen in Gorinchem Oost. 

  Er wordt in de nabije toekomst een school gebouwd, met daar ruime gelegenheid om te sporten. Een dubbele sportzaal en een buitenveld. In voorbereiding hierop willen we graag met zoveel mogelijk leden, niet-leden, betrokkenen en geinteresseerden in contact komen om te praten over de wensen en zorgen die hiermee samenhangen. 

  We beginnen natuurlijk met de eigen leden. De eerste informatie/discussie avond is geweest en een groot succes gebleken. Na de interne sessies willen we graag ook met oud-leden om tafel. En uiteraard, ook met mensen en bedrijven die wonen en werken in Gorinchem Oost. 

  Een intensief traject, dat ons een nieuwe impuls gaat geven. Heb je vragen, neem contact op met Henry de Cock 06-48427371

 • Tijdens dit overleg dat werd bjigewoond door 20 leden, is heel interactief samengewerkt. Met elkaar deelden we de toekomstbeelden. Er is heel veel helder geworden, maar er is ook nog heel veel te doen. Daar gaan we de volgende bijeenkomsten mee aan de slag. 

  Download het verslag

 • Tijdens de tweede bijeenkomst hebben we gekeken naar de cultuur van de club. Wat is TOP en wat is een TIP. Ook bekeken we de manier waarop we onze kracht: onze familiaire sfeer waar iedereen zich thuis kan voelen, kunnen vasthouden als we groeien. Wat moeten we dan zeker doen? Lees het verslag. 

  Download het verslag